Leer van je websitebezoekers (NL)

< Back to schedule

Leer van je echte websitebezoeker – door Henk-Jan Journee, Fibeo

(2x 45 min, Nederlands, maximaal deelnemers 10)

Optimaliseer je website aan de hand van je websitebezoeker die vanaf huis videofeedback geeft op je website. Leer in deze twee sessies de ‘do’s en de don’ts’ samen met een doorvertaling naar “actionable insights”.

Deel 1: Deelnemers leren samen met Henk-Jan hoe ze een online test moeten opzetten. Ze krijgen tips & trick en gaan direct aan de slag.

Deel 2: Fibeo voert de test tussendoor uit. In de laatste sessie kunnen de deelnemers een aantal van de video’s samen bekijken en bespreken. Wat zijn de learnings? Alle deelnemers krijgen een video van de eigen test mee.

 

henkjan_journeeOver Henk-Jan Journee – Henk-Jan is oprichter en CEO bij Fibéo, een online tech-startup. Vanuit zijn rol als sitemanager bij MoneYou en jarenlange online ervaring, miste hij in het optimalisatieproces doorlopend input van échte eindgebruikers. Om deze reden is hij Fibéo gestart: een high end remote usability tool die feedbackvideo’s biedt van eindgebruikers.

Fibéo is een snel groeiende tech-startup en kan met zijn team van 8 professionals de klant meenemen in het volwassen maken van het totale optimalisatietraject.

  • LinkedIn Henk-Jan
  • LinkedIn Fibeo
  • Website Fibeo